Home

Regenesis-Touch

Regenesis-Touch is al meer dan 60 jaar hét synoniem voor "Quantum-Healing", het is het levenswerk van de beroemde healer Robert Rasmusson die duizenden mensen heeft geholpen met zijn indrukwekkende healing methode.
Regenesis-Touch is een methode die naast het krachtig herstel van gezondheid ook de dieperliggende oorzaak van een probleem kan oplossen.
Regenesis, de authentieke methode van Rasmusson, is een werkelijk "NIEUWE DIMENSIE IN HET GENEZEN MET JE HANDEN" het is de verbinding naar onze oorspronkelijke heelheid en een verrijking op mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy worden aangetaste cellen weer geregenereerd en en zo kan de gezondheid weer terugkomen (Re-Genesis)
Regenesis-Touch brengt een blijvende transformatie teweeg in persoonlijke waarden en overtuigingen van mensen die met zijn werk in aanraking zijn gekomen. Ze voelen zich beter als ooit tevoren, voelen zich sterker en ervaren een toegenomen gevoel van zelfwaarde, en ervaren een zeer sterke toename van het intuïtief bewustzijn waardoor zij beter in staat zijn zichzelf en anderen in het genezingsproces te helpen.
 


Stichting Register beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen Vereniging van Spatadertherapeuten Nederlands Genootschap voor Sportmassage Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG)

© 2021 BodyCircle.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat