Home

Quantum-Touch

Quantum Touch® Is een techniek uit Amerika die sinds enkele jaren bekend is in Nederland
Quantum Touch ( QT) gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam (mens en dier)
Niemand is instaat een ander te genezen, dat kan alleen het lichaam zelf.
Het kan hierbij geactiveerd worden.(QT)
Ieder lichaam (mens of dier) heeft een trilling (hart bloedsomloop)
Als je lichaam gezond is heeft het één trilling.Heb je ergens een blessure dan is de trilling daar anders t.o.v. de rest van het lichaam. Deze trilling is meestal lager, hetgeen een pijngevoel veroorzaakt.
Gebleken is dat je trilling kan overgeven/nemen.Ik zal het verhaal niet te ingewikkeld maken., maar dit gegeven is belangrijk en de basis van de QT
Elke cel in je lichaam heeft een geheugen en wil het liefst terug naar zijn oude, gezonde vorm.
Door mijn eigen energie(trilling) te verhogen (dmv ademhalingstechnieken) en dit naar mijn handen toe te sturen kan ik hiermee een energieveld creëren bij degene (mens of dier) die een blessure (pijn) heeft Zijn eigen lichaam neemt deze energie over en brengt het naar de plaats(en)waar dit nodig is.
De cellen met hun geheugen willen terug naar de gezonde situatie en gaan hun werk doen.
Eigenlijk geneest iedereen zichzelf op deze manier.!!!
Onderschat vooral de kracht van je eigen lichaam niet
Quantum Touch verrast me elke dag!!!!
Het bijzondere is ook dat het lichaam direct reageert De behandeling gebeurt voor het grootste gedeelte terwijl u staat, zodat het lichaam zich zonder beperkingen kan corrigeren. De reactie van het lichaam is bijna ongelooflijk en niet alleen voor mij maar zeker voor degene die de QT ontvangen. Pijnklachten verminderen /verdwijnen direct. QT is te bijzonder voor woorden, en daarom ben ik ook zo enthousiast. Mensen die al lichaamswerk doen raad ik dan ook aan om QT te leren. Het is echt een aanvulling op de dingen waar ze al mee bezig zijn
 QT wordt gebruikt naast de reguliere geneeskunst.


Stichting Register beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen Vereniging van Spatadertherapeuten Nederlands Genootschap voor Sportmassage Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG)

© 2021 BodyCircle.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat