Home

Blessurepreventie

Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak de voorlopers van een blessure. Blessurepreventie richt zich op het voorkomen van blessures en herstel na inspanning. Dit geldt niet alleen voor sporters maar voor iedereen die zich intensief inspant.

Door een gedegen lichamelijke onderzoek, d.m.v. een goede anamnese,( de klachten, diverse metingen, functieonderzoek via een meetformulier) en conclusies kun je iemand goed adviseren. Mocht iemand al onder behandeling van een arts, fysiotherapeut of specialist zijn dan kan in samenwerking met hun een eventuele behandelplan opgesteld worden.

Door individueel aangepaste massage, rekoefeningen en spierversterkende oefeningen wordt je lichaam beter voorbereid op de lichamelijke inspanning. Om de risico’s tijdens sporten c.q. inspanningen te verminderen kunnen ondersteunende tapes aangelegd worden. Na een blessure krijg je advies over de manier waarop je spieren en gewrichten kan versterken.


Shin splint bandage

Een massage kan er voor zorgen dat je sneller herstelt en zonder of met minder spierpijn of vermoeidheid verder kunt.


Stichting Register beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG)

© 2022 BodyCircle.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat